#5: Hvordan bli glad i deg selv, hvis du ikke er det fra før? | Renate Lyse

#5: Hvordan bli glad i deg selv, hvis du ikke er det fra før?

Det vanskeligste spørsmålet jeg kan få er dette: Hvordan kan jeg bli glad i meg selv, hvis jeg ikke er det fra før? Det er jo ikke så enkelt å bare forandre en følelse, er det? Spesielt hvis du virkelig ikke liker deg selv. Selvhat er vel kanskje det vi driver med innimellom, når vi gyver løs med selvkritikk. Hvordan kan du bytte ut selvhat med egenkjærlighet? 

More...

I denne videoen deler jeg svaret mitt: Bli mer av det du allerede er. For meg betyr det å ta frem de egenskapene vi har skjøvet ned i mørket og avvist, fordi omgivelsene våre avviste oss. Det er på tide å ta disse egenskapene fram igjen, og i denne videoen deler jeg hvordan.

Jeg nevner også så vidt workshopen jeg skal i gang med, og mer informasjon om den finner du her.

Hva gjør du for å bli mer glad i deg selv? Del gjerne tanker i kommentarfeltet under her.

Facebook kommentarer