#7: Å leve i pakt med egenkjærlighet | Renate Lyse

#7: Å leve i pakt med egenkjærlighet

Se for deg det vakreste mennesket som stråler av kjærlighet innenifra og ut. Som har så uendelige mange fantastiske egenskaper. Som empati, kjærlighet, omsorg, skaperkraft og kreativitet. Hvilket menneske ser du for ditt indre? Jeg ser deg. Det er du som er dette vakre mennesket.

More...

Skinn som sola, kjære du. Glitre like sterkt som diamanter. Det er din menneskelige rett å leve med hele deg. La din autentiske kraft skinne innenifra og ut. Ikke slukk lyset ditt for å gjøre deg selv mindre - for å behage andre. Enn om hvert eneste menneske og hvert eneste barn kunne vokse opp i en forståelse av at de er nok i seg selv, og at vi alle er ubeskrivelige verdifulle alle sammen.

I denne videoen deler jeg hvordan alle tankene skaper en modell av virkeligheten, men modellen i seg selv kan oppdateres og utvides. Og endres. Er du villig til å endre din modell?

Har du tenkt over at det finnes to typer virkeligheter? Det som faktisk eksisterer her og nå - og det vi tenker om det som eksisterer. Det er som om virkeligheten består av to lag; det som er og det vi tolker det til. Jeg tror at når vi slutter å krige med oss selv, og i stedet omfavner alt vi er og møter oss selv med kjærlighet ...da setter vi oss selv fri. Hvor ofte tenker vi ikke at vi er feil og at vi burde ha vært noe annet enn det vi er. I stedet for å skape sammenheng mellom de to lagene, kriger vi mot det som er. Da sier vi til oss selv: "Jeg er ikke god nok, jeg burde ha vært noe mer". Men, sannheten er at du er nok i deg selv. Alt du trenger å gjøre er å åpne hjerte ditt - slik at du omfavner deg og alt du er.

Å kritisere seg selv er som å kaste perler for svin, brukte min mormor å si. Da er det bedre å henge perlene rundt nakken og rette opp haka - og bruke kreftene dine på noe som gjør deg godt.

Facebook kommentarer