En podcast om sjelskraft

- Du er vakrere enn du tror

En podcast om sjelskraft

- Du er vakrere enn du tror

En podcast om sjelskraft

Terapeut med mirakler


23. Mirakelgenerator

PUBLISERT 25. MARS 2021 | RENATE LYSE | ALLE EPISODER

Livet er som en stor labyrint med mange ulike ruter du kan ta. Noen stier leder deg i ring eller til en blindvei. Men i alt kaoset finnes det en gylden sti som lyses opp av din indre guid. Men lytter du etter din indre intuisjon og inspirasjon? Eller har du rotet deg bort inne i labyrinten slik at du trenger hjelp til å finne veien hjem? Koble deg på din indre guid - og bli en mirakelgenerator. Del dine tanker med oss helt nederst - og legg igjen en anbefaling her.

For å bli en mirakelgenerator trenger du å legge ut på ei reise, som tar deg til den indre guiden som kommuniserer gjennom intuisjonen din. Problemet er bare at av og til utgir de indre skyggene seg for å være intuisjonen din, så hvordan kan du vite om det er din indre guid som snakker eller skyggene? 

I den siste verden i kabbala - som er hverdagen vi lever her på jorda - finner du sefiroten Malkuth som er ditt personlig kongerike. Kabbala lokker deg ut på ei reise gjennom en labyrint som tar deg til Kether, som er setet til den høyre bevisstheten som stråler ned på jorda. Inne i denne labyrinten finnes det mange ulike ruter du kan ta. Noen tar deg til blindveier og gjennom omveier. Av og til går du i ring. Men dersom du logger deg på din indre guide, så oppdager du en gylden sti som leder deg trygt gjennom labyrinten. De indre skyggene vil prøve å få deg til å tro at de vet bedre enn deg - og de vil forsøke gang på gang å lure deg til å tro at løsningene finnes utenfor deg selv. Men den indre guiden har ingen agenda, og når du går på den gyldne stien føler du deg hjemme i deg selv fordi du lar deg lede av inspirasjon og glede. Når de indre skyggene smyger seg inn og bryter kontakten med den indre guiden, føler du deg fremmed og villfaren. Etterhvert som du lærer deg å veksle mellom å gå på den gyldne stien og gå deg vill i labyrinten, så trener du deg selv på å kjenne forskjellen mellom å være hjemme i deg selv og være fremmedgjort og villfaren. Det er ingenting som er så effektivt for personlig vekst som å møte en blindvei, som du tok fordi du trodde på en ide som viste seg å være en flakkende illusjon skapt av en livlig skygge som dro deg med. Det er da du kan kjenne at du har gått deg vill. Men i stedet for å rase rundt i hurtig tempo gjennom veier som får deg til å gå i ring, så kan du legge hånda på hjertet. Stoppe opp. Og la det indre kompasset lede deg tilbake til den gyldne stien, som er din vei. 

Problemet er bare at av og til utgir de indre skyggene seg for å være intuisjonen din, så hvordan kan du vite om det er din indre guid som snakker eller skyggene? 

Click to Tweet

Det finnes tre viktige steg for å finne tilbake til din indre guid:

  1. Du må bryte illusjonen om at løsningen finnes der ute, i stedet for inne i deg selv. Når du lener deg på andre, så mister du den indre balansen. Da leter du etter løsninger som ligger utenfor deg selv.
  2. Ikke lytt til skyggesidene i deg selv, når de forkler seg som intuisjonen din. Skyggene har en signatur, og det er at de drar deg bort fra den indre guiden i stedet for å skape sterkere intuitive bånd.
  3. Trekk hånden din til deg og legg den på hjertet, slik at du kan lytte innover til den indre guiden. Da lar du deg ikke lengre lede av hodet, med av hjertet. Kjenn gleden og inspirasjonen, og følg den. 

Det finnes en livfull strøm på innsiden av oss alle sammen, som kan skape mirakler som perler på ei snor. Denne livfulle strømmen kan skape heling og mirakler. Noen kaller denne krafta placeboeffekt, og sier at den er uønsket. Men placeboeffekten er kroppen og sinnet vårt som fungerer som en mirakelgenerator. Og den indre guiden vet hvordan denne generatoren virker og hvordan du kan starte den. Du må bare lytte, i stedet for å løpe rundt på jakt etter noe der ute som slett ikke leder deg noe nærmere. Legg hånden på hjertet. 

Hva er dine tips for å bli en mirakelgenerator? Del med oss i kommentarfeltet under!

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Jeg gleder meg til hver podkast som kommer fra Renate. Det gir med så mye å lytte til det hun formidler. Tar til meg esensen, lar den vokse i meg. Gir meg inspirasjon til å gå min vei i livet. Finne meg, Bli den beste versjon av meg.

Dagrun

Klok og kraftfull

Hjertevarm og klok podcast som verkeleg kan utvide og nære bevisstheten om livet du ønsker. Anbefales!

Britthus

Lytt til denne om du ønsker. Jeg syns den er helt fantastisk bra.

Mona Velten

Delta i diskusjonen:

>