En podcast om sjelskraft

Terapeut med mirakler


39. Mirakler kan bare sees i lys.

PUBLISERT 25. NOVEMBER 2021 | RENATE LYSE | ALLE EPISODER

Bli kjent med den emosjonell skala fra Abraham Hicks. Er du trist og lei deg er du langt ned på denne skalaen. Og når du er full av kjærlighet og takknemlighet er du helt øverst. Det er ikke så enkelt å hoppe fra å være trist og lei til å bli glad og takknemlig, fordi hoppet blir for stort. Mellom topp og bunn finnes det et mylder av nyanser. Og denne skalaen er et godt verktøy å bruke når du trenger støtte for å komme deg opp fra kjelleren. 

E for Endring


I del to av Lyseffekten  skal vi jobbe med:

1. Mirakler kan bare sees i lys. (Episode 39)
2. De fire fasene i utvikling av egenkjærlighet. (Episode 40)
3. Resonans; gjenklang i ulike bevissthetslag. (Episode 41)


Mirakler kan bare sees i lys.


Vi skal nå jobbe for at du skal få et sterkere forhold til å være den du er. Når du er begrenset av blokkeringshistoriene, lever du i mørket uten å se hvor uendelig stor du egentlig er. Nå som du begynner å gjenkjenne blokkeringshistoriene, skal vi jobbe for å komme i kontakt med lyset på innsiden. Et av verktøyene vi skal bruke i dette kurset er en emosjonell skala som er laget av Abraham Hicks. Nederst på denne skalaen er det mørkt og du har en lav energi, men etterhvert som du jobber deg oppover fylles du med lys og lett energi. Kanskje du har brukt utsagn som «å være i kjelleren» - da har du vært nederst på skalaen. Da vet du også at det er mulig å komme seg opp igjen.

Abraham Hicks emosjonelle skala

1. Glede, takknemlighet, empowerment, frihet og kjærlighet
2. Lidenskap
3. Entusiasme
4. Positive forventninger
5. Optimisme
6. Håp
7. Fornøyd
8. Kjedelighet
9. Pessimisme
10. Frustrasjon, irritasjon og utålmodighet
11. Overveldet
12. Skuffet
13. Tvil
14. Bekymring
15. Skyld
16. Motløshet
17. Sinne/aggresjon
18. Hevn
19. Hat/ vrede.
20. Sjalusi
21. Usikkerhet, skyldfølelse, føle seg verdiløs/skam.
22. Redsel, sorg, depresjon, fortvilelse, kraftløshet.


Du kan ikke se miraklene i mørket, fordi de eksisterer bare i lyset.

Click to Tweet

Nye verktøy

Når du er i den nedre delen av skalaen, kan du ikke se de samme løsningene som når du er øverst i skalaen. Å være langt nede på skalaen kan kjennes mørkt og tungt ut, mens øverst på skalaen er alt lett og lyst. Du kan ikke se miraklene i mørket, fordi de eksisterer bare i lyset sier Et kurs i mirakler. Fordi du innerst inne er en tilstand av ren bevissthet, vil du oppdage at du begynner å samskape livet ditt med lyset når du kommer lengre opp. Du er jo lyset! Du gjenskaper den samme energien som du er på selv. Føler du deg som et mirakel, skaper du mirakler. Mirakler er en naturlig konsekvens av å leve i pakt med dine egne høye frekvenser.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Gir ro

Renate har en behagelig stemme og forklarer så interessant og tydelig. Det tar tid å forstå det Renate snakker om og det er derfor nyttig å begynne med begynnelsen, altså med de første episodene. Kanskje er det vanskelig uansett å forstå alt, da mye av det Renate snakker om må erfares. Det som hjelper meg å forstå er at jeg har erfaring med personlig utvikling gjennom meditasjon. Dette er en podcast verd å lytte til for å finne ut om den kan være til hjelp i egen utvikling.

Sankeliv

Kjempefin podcast med veldig viktige temaer. Renate forklarer veldig godt og engasjerende temaer om ligger dypt i oss og påvirker oss på en måte som vi kanskje ikke er klar over. Veldig gjenkjennelig. Tusen takk!

Anne Grethe Thoresen

Lytt til denne om du ønsker. Jeg syns den er helt fantastisk bra.

Mona Velten

Delta i diskusjonen:

>