En podcast om sjelskraft

Terapeut med mirakler


53. En ny måte å leve på

PUBLISERT 11. MARS 2022 | RENATE LYSE | ALLE EPISODER

Å leve fra innsiden av ditt eget nærvær, skaper en ny måte å leve livet ditt på. Å finne fram til nærværet ditt følger en vei som går gjennom både opp- og nedturer. Men i nedturene, der du virkelig blir presset på å møte deg selv, kan du oppdage en ny dybde du ikke aner at eksisterer. 

Nirvana


«Så, er jeg avhengig av motstand for å se lyset», spør du deg kanskje. Ja, det er du fram til du har forstått hva lyset er og du har fått en stabil kontakt med det. Når du har passert elva og endelig har kommet fram til innsjøen, som er ditt private nirvana, så er motstand endel av livet. Når du ligger å dypper tærne dine i innsjøen har du lært å leve på en måte som ikke skaper så mye motstand. Du lar deg føre med strømmen, i stedet for å kjempe i mot. Du lærer deg kunsten å skape en ny form for strøm som drar støtten fra universet med seg.

Men, før du kommer til ditt private nirvana seiler du på elva. Her kommer du til å dumpe bort i problemer og hindringer, helt til du har skjønt at du kan bruke lyset som et verktøy for å komme raskere fram nedover livsveien din. Jo mer fokus du har på lyset i stedet for på problemene, jo mer lys vil du få tilgang til.

Er du er sur og sinna, så tiltrekker du deg situasjoner som gjør deg mer sur og sinna. Men er du engasjert og glad, så skaper du også situasjoner som forsterker følelsene du har inne i deg selv. Jeg mener ikke at du skal være engasjert og glad, når du egentlig er lei deg. Jeg snakker om at når du har en frekvens inni deg som resonnerer med energien til glede og engasjement, så sender du ut en slik energi ut rundt deg og drar mer av det til deg.

Mørket kan ikke fortsette å eksistere i lyset.

Click to Tweet

Hva er livsoppgaven din?


Du er her for en grunn. Sjelen din har et oppdrag her på jorda, og du trenger å komme raskest mulig nedover elva slik at du kan komme til et sted i deg selv der du kan forløse det som er planen for livet ditt på jorda. Om du ser deg rundt på tilstanden verden er i i dag, så kan vi alle sammen være enige i at det haster. Vi har bare et valg; å utvikle oss til høyere bevissthet eller bli utslettet av konsekvensene som ubevisstheten skaper. Å være så ubevisst at vi ødelegger Moder jord for vinningens skyld, er ett eksempel. Vi trenger alle sammen å utvikle oss raskere slik at vi kan nå en bevissthetstilstand, som gjør det mulig for flere å våkne opp.

Vi snakket om væren tidligere og at det er et kort hopp fra å være til å erfare væren. Væren er som båten du sitter i når du reiser nedover elva. I stedet for å ha fokus på problemene du møter på reisa, bli heller oppmerksom på båten du sitter i. For når du blir oppmerksom på væren og er i den, så er du i bevissthetstilstanden som lyset kan trenge gjennom i.

Du kan samskape livet ditt med lyset. Når du får en god ide skinner lyset igjennom, og lyset er selve kilden til kreativitet og engasjement. Å leve i kontakt med lyset gjør at alle løgner om deg selv og andre blir avslørt. Mørket kan ikke fortsette å eksistere i lyset. Lyset fortrenger og transformerer mørket, slik at alle illusjoner fordufter og bare sannheten er igjen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Klok og kraftfull

Hjertevarm og klok podcast som verkeleg kan utvide og nære bevisstheten om livet du ønsker. Anbefales!

Britthus

Lytt til denne om du ønsker. Jeg syns den er helt fantastisk bra.

Mona Velten

Gir ro

Renate har en behagelig stemme og forklarer så interessant og tydelig. Det tar tid å forstå det Renate snakker om og det er derfor nyttig å begynne med begynnelsen, altså med de første episodene. Kanskje er det vanskelig uansett å forstå alt, da mye av det Renate snakker om må erfares. Det som hjelper meg å forstå er at jeg har erfaring med personlig utvikling gjennom meditasjon. Dette er en podcast verd å lytte til for å finne ut om den kan være til hjelp i egen utvikling.

Sankeliv

Delta i diskusjonen:

>