En podcast om sjelskraft

Terapeut med mirakler


54. Transformasjon

PUBLISERT 11. MARS 2022 | RENATE LYSE | ALLE EPISODER

Når du våger å følge din indre strøm blir du ført inn i en forløsningsprosess. Da kan transformasjonen begynne. Det er enklere enn du tror. Det handler om å gi slipp - og la deg flyte med.

Å bli sendt i sirkel


Se for deg at du sitter i båten på reisa ned elva. Du kommer til en kulp der vannet sirkulerer rundt i en skålformet formasjon i elvebunnen. Båten blir dratt med inn i en malstrøm som sirkulerer - og båten blir sendt rundt i en vid sirkel på vannet. Du kommer deg ikke ut av strømmen uansett hvor mye du prøver. Når du sitter i båten titter du ned i bunnen. Du ser hvordan vannet har slipt ut fjellet som er under deg til en kulp; en skålform ned i grunnfjellet som vannet sirkulerer rundt i til evig tid.

Blokkeringshistoriene er som vannet, de bidrar til å slipe det innvendige landskapet i oss inn i en skålform slik du kan se bunnen av kulpen i elva. Historiene får oss til å gå i ring og gjenta handlingsmønstrene som holder oss fast på innsiden av historia. Vi kommer oss ikke videre - og vi blokkerer oss selv.

Når båten din går i ring, ser du antakelig etter hjelp på utsiden. Er det et tau du kan gripe fatt i, slik at du kan dra deg selv ut av situasjonen? Kan du rope på noen, slik at de kan dra deg ut? Kan du bruke enn påhengsmotor for å få god nok fart slik at du kan skjære igjennom strømmen? Kan du kaste deg ut i vannet og svømme på tvers av strømmen? Du går til kamp mot situasjonen, fordi du ikke har lyst å bli sendt i ring. Men det finnes ingen verktøy du egentlig kan bruke. Jo mer du kjemper, jo mer motstand får du av vannet. Det fører til at du blir sendt lenger inn mot midten av kulpa - og i sentrum av det som er kjernen. Til essensen.

Når du jobber med blokkeringshistoriene jobber du deg lag for lag inn mot kjernen, på samme måte som med båten i kulpa. Jo mer du kjemper i mot blokkeringshistoriene, jo mer blokkert vil du bli. Du har ikke lyst å anerkjenne hva blokkeringen egentlig går ut på, du vil bare videre. Men det går ikke, jo mer du nekter å anerkjenne det som egentlig skjer jo mer vil du bli sittende fast i illusjonen.

Til slutt er du ved kjernen. Essensen.

Gi slipp - og la deg flyte med.

Click to Tweet
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Lytt til denne om du ønsker. Jeg syns den er helt fantastisk bra.

Mona Velten

Klok og kraftfull

Hjertevarm og klok podcast som verkeleg kan utvide og nære bevisstheten om livet du ønsker. Anbefales!

Britthus

Tusen takk for fin podcast, forståelig og fine eksempler.

Randi Jensen

Delta i diskusjonen:

>