En podcast om sjelskraft

Terapeut med mirakler


61. Selvstøtte

PUBLISERT 5. MAI 2022 | RENATE LYSE | ALLE EPISODER

Det finnes en indre bevissthet som ser på deg med kjærlighet. Bevisstheten er der for å støtte deg gjennom alle opp og nedturene. Omhyll deg med kjærlighet før du lener deg inn i ubehaget, og ubehaget transformeres til vekst og utvikling.  

Vær din aller beste venn


Når larven spinner en puppe rundt seg selv, så vet den ikke at den er i ferd med å bli til en sommerfugl. Men når du går inn i en slik prosess, så vet du nå etter å ha gått igjennom dette kurset, at du er i ferd med å bli like fri som en sommerfugl i enden av prosessen. Du er på vei til ditt personlige nirvana. Da er det ikke lengre skummelt, fordi du har større tillit til deg selv i prosessen. Du vet at i enden av prosessen så har du det bedre, selv om starten er ubehagelig. Etterhvert som du får tak i ditt sanne deg, som er en naturlig tilstand av dyp kjærlighet, kan du være i kjærligheten i deg selv gjennom hele prosessen. Da er prosessen en lettelse og en renselse. Neste gang du oppdager at du er i malstrømmen i kulpa, og du innser at du kjemper i mot med hud og hår, kall på den vise delen av deg selv som vet hva dette handler om. Be om at en høyere tilstedeværelse i deg selv støtter deg igjennom prosessen. Det er egenkjærlighet. Vær snill med deg selv.

Det kan hende du må gå igjennom slike prosesser mange ganger for å slippe helt fri. Du kan ikke hoppe fra dyp skam til dyp egenkjærlighet i et enkelt hopp, fordi spranget er som regel for stort. Men du kan velge det neste beste steget, som tar deg litt høyere og litt nærmere friheten. Igjen og igjen kan du velge høyere energier og frekvenser. Igjen og igjen kan du velge å komme tilbake til deg selv i øyeblikket, i stedet for å la deg lure til å tro på illusjonene som er spunnet som en puppe rundt deg.

La meg spørre deg. Når larven kryper på bladet, er det en sommerfugl eller bare en larve? Jeg vil argumentere for at larven har vært en sommerfugl hele tiden, den har bare vært i ulike forkledninger. Det er en sommerfugllarve. Slik er det med deg også. Er du et selvhatende beist som er selvdestruktiv, er du egenkjærligheten i forkledning. Når du møter det selvhatende beistet inni deg selv eller andre mørke sider ved deg selv, møt det som om det er egenkjærligheten i forkledning du møter. Du er et lysmenneske, selv om du ikke erfarer deg som et ennå. Du har en lyskropp som kroppene din er inni. Den er der, selv om du ikke ser den. Du kan møte deg selv som lyset som elsker alle sidene ved deg selv.

Den delen av deg selv som lider, ble skapt gjennom erfaringer med avvisning og manglende støtte hos andre mennesker. Den gangen slike følelser ble til, trengte du egentlig å bli møtt med kjærlighet og forståelse. Nå, i voksen alder, kan du møte disse sidene ved deg selv med den samme kjærligheten som du egentlig skulle ha blitt møtt med tidligere. Det er aldri for sent å bli den du kunne ha blitt. Det sitatet står på en kjøleskapmagnet jeg har. Jeg tror magneten har rett.

Be om at en høyere tilstedeværelse i deg selv støtter deg igjennom prosessen.

Click to Tweet
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Gir ro

Renate har en behagelig stemme og forklarer så interessant og tydelig. Det tar tid å forstå det Renate snakker om og det er derfor nyttig å begynne med begynnelsen, altså med de første episodene. Kanskje er det vanskelig uansett å forstå alt, da mye av det Renate snakker om må erfares. Det som hjelper meg å forstå er at jeg har erfaring med personlig utvikling gjennom meditasjon. Dette er en podcast verd å lytte til for å finne ut om den kan være til hjelp i egen utvikling.

Sankeliv

Jeg gleder meg til hver podkast som kommer fra Renate. Det gir med så mye å lytte til det hun formidler. Tar til meg esensen, lar den vokse i meg. Gir meg inspirasjon til å gå min vei i livet. Finne meg, Bli den beste versjon av meg.

Dagrun

Klok og kraftfull

Hjertevarm og klok podcast som verkeleg kan utvide og nære bevisstheten om livet du ønsker. Anbefales!

Britthus

Delta i diskusjonen:

>