En podcast om sjelskraft

Terapeut med mirakler


64. Vær en som ser

PUBLISERT 26. MAI 2022 | RENATE LYSE | ALLE EPISODER

Innerst inne har vi alle sammen en spire av kjærlighet. Det kan være vanskelig å se igjennom baggasjen hver enkelt bærer på, men hva er sannheten? Illusjonene og historiene vi spinner som et nett rundt oss, stenger oss inn i et fengsel. Innerst inne har vi en ren uskyldighet - som vi kan miste i møte med verden. Hva ser du? Den rene uskylden som finnes innerst inne eller baggasjen vi bærer med oss?

Kan du se?


Fra hjertet stiger det fram en viten om at de egenskapene som andre har, de har du også. Det eneste forskjellen mellom deg og andre, er situasjonen vi er i og om vi har høy nok bevissthet om det vi holder på med. Om du ikke eier egenskapene, vil du ikke gjenkjenne at du viser de fram. Du vil være blind, dømt til å gjenta det du gjør fram til du blir bevisst. Til du blir en som kan se. Når du eier egenskapene, kan du velge om du vil uttrykke den eller en annen egenskap. Da er du fri fordi du ser. Du er bevisst. Og du er selve bevisstheten.

Da Jesus hang på korset sa han «Tilgi, de vet ikke hva de gjør». Det mennesket du trenger å tilgi, om det er andre eller deg selv, har ikke nok bevissthet til å forstå hva de gjør eller hvem de egentlig er. De har gått seg vill på innsiden av sitt falske selv - og dermed glemt hvem de er.

Tilgivelse er når du gjenkjenner at noen har gått seg vill - og du husker på hvem du egentlig er. Du er lyset; en tilstand av ren kraft i øyeblikket. Frelse er en opplevelse av å gi slipp. Du blir opplyst av bevissthet innvendig og du kan gjenkjenne din sanne natur som en tilstand av væren. Da er du fri til å velge hvem du vil være i øyeblikket. Du er ikke lengre fanget til å reagere på samme ufrie måte som en slave av sinnet vil gjøre. 

Frelse er en opplevelse av å gi slipp.

Click to Tweet
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Klok og kraftfull

Hjertevarm og klok podcast som verkeleg kan utvide og nære bevisstheten om livet du ønsker. Anbefales!

Britthus

Tusen takk for fin podcast, forståelig og fine eksempler.

Randi Jensen

Jeg gleder meg til hver podkast som kommer fra Renate. Det gir med så mye å lytte til det hun formidler. Tar til meg esensen, lar den vokse i meg. Gir meg inspirasjon til å gå min vei i livet. Finne meg, Bli den beste versjon av meg.

Dagrun

Delta i diskusjonen:

>