Hva om du var fri til
å finne egne løsninger
på helseutfordringer?

I en annen tidsalder sanket vi planter i naturen som ble brukt til å styrke kropp og sjel. Da var plantenes kraft redningen for mange i en tid da medisiner ennå ikke var oppfunnet. I en moderne tidsalder, der medisinen gir oss beskyttelse og trygghet, trenger vi ikke lenger plantene på samme måte som før. Men selv om kunnskapen om plantenes betydning har gått i glemmeboka, er jorda fortsatt full av livgivende planter. De samme plantene som hjalp mennesker i tidligere tider, kan fortsatt brukes som et supplement i dag.

Essensielle oljer fra doTerra er så mye mer enn god lukt. Det er ren natur i hver dråpe. Fordi de er helt rene kan de smøres på huden og blandes i drikke og mat. De kan også brukes til rengjøring - og til å lage egne hudpleieprodukter med. De ulike oljene påvirker oss på ulike måter. Tunge lukter som Arborvitae, som er en nydelig olje fra livets tre, kan bidra til å skape en opplevelse av jording. Mens oljen vill appelsin, som er lett og leken, kan dra opp humøret. Sitron er kjent for å være rensende, og ved å helle to dråper i et glass vann har du en nydelig sitrondrikk.

Men skal du putte essensielle oljer inn i munnen og smøre de på huden, trenger du essensielle oljer som er fri for plantegifter og fortynningsoljer. Og det er her hvor oljene fra doTerra er så fine. De er helt rene, og testes etter en protokoll som sikrer at de holder den høyeste kvalitet og er stappfull av plantekraft.


Hvorfor valgte jeg doTerra?

Før jeg valgte å ta inn doTerra i egen bedrift, gjorde jeg en grundig bakgrunnssjekk. Jeg drives av å jobbe autentisk - og med et verdigrunnlag som er tuftet på integritet, ærlighet og kvalitet. doTerra ønsker å skape en forandring i verden gjennom sine essensielle oljer, det vil også jeg gjøre gjennom nærvær, tilstedeværelse og bevissthet. Derfor går vår visjon hånd i hånd, fordi essensielle oljer bidrar til å bringe oss tilbake til kroppen hvor vi kan leve mer direkte og årvåkne gjennom sansene. Det jeg elsker aller mest er følelsen av å kunne ta gode valg for meg selv og familien min, fordi jeg nå har en enkel tilgang til helt rene produkter. Jeg bruker også doTerra i egen terapipraksis.