Pure doTERRA Essent​​​​​ial Oils

Tilbud i februar 
gratis vill appelsin*

Lær om vill appelsin

- for energi og godt humør

Den essensielle oljen fra vill appelsin er kaldpresset fra skallet, og er en av DoTERRAs mest solgte essensielle oljer på grunn av sin kraftige og friske aroma. Oljen har et høyt innhold av monoterpener og har stimulerende og rensende kvaliteter, noe som gjør den ideell til å støtte en sunn kropp. En dråpe olje i drikkevannet om morgenen gir en fantastisk start på dagen. Du kan også bruke den i sprayflaske som et naturlig rengjøringsmiddel. I diffuseren vil oljen kunne løfte humøret og energien i kroppen.

Hovedegenskaper:

- God til detox.

- Oppløftende og hjerteåpnende.

- Gir antioksidanter.

- Roer ned urolige følelser.

- Smaker nydelig i drikkevann.

- Nydelig i diffuser for god stemning i huset.

Brukertips:
- Ta en dråpe internt for å få en nydelig smak på drikkevannet.
- Ta åtte dråper i diffuseren for å skape en god stemning i huset.

- Bland vill appelsin sammen med andre oljer, for å få en frisk, søt, forfriskende aroma.

* Gjelder kun for de fem første som kjøper familiepakken innen 15. februar.

Få en gratis vill appelsin  

ved kjøp av en familiepakke*

Bestillingen må skje innen den 15. februar.


Velger du å kjøpe en familiepakke med ni oljer, diffuser, veggikapsler og kokosolje til 215 € får du en vill appelsin gratis om du bestiller innen den 15. Gjelder kun for de fem første.


Ved å bestille familiepakken får du tilbud om å bli medlem i do Terra, som gir deg 25% rabatt på alle varer i ett år og med mulighet for ytterligere rabatter ved abonnement-ordning. Det finnes ingen forpliktelser eller krav om kjøp. 


Du sparer mer enn 30%. Familie pakken koster ca 2700 kroner inkludert frakt, moms og toll. Ordinær pris er 4100 kroner.

Du kan velge
andre alternativer og likevel få 25% rabatt, men da uten tilbudet om gratis olje. Om du ikke ønsker medlemskap og egen konto kan du kjøpe produktene til full pris gjennom nettbutikken min. Ønsker du å bli medlem og få 25% rabatt, kan du trykke på knappen nederst.


Velger du å melde deg inn i doTerra gjennom meg og Team Natural Living vil du få ytterligere bonuser. Vi samarbeider med Katrine Berge og DEVA yoga institutt. Og ved å melde deg inn - her og nå - vil du få tilgang til en gratis onlineportal med DEVA yoga og webinarserie med Katrine Berge og David Breitbach.

Bestiller du familiepakken vil du også få gratis tilgang til nettkurset Hverdagsbalanse gjennom min egen onlineportal, når programmet er ferdig laget. I tillegg finnes det mange andre bonuser som du vil oppdage etter innmelding.

Hvorfor doTerra?

I dag er det mange som lures til å kjøpe essensielle oljer, som er uttynnet og tilsattsyntetiske komponenter. Da ødelegges den terapeutiske effekten av oljene.

Vil du være helt sikker på at oljen er 100% ren, fri for giftstofferog uten fylloljer og som har en terapeutisk effekt, kan doTerra tilby deg det. Ved å velge og oppgradere hverdagen din med essensielle oljer, er du fri til å skape dine egne produkter etter eget behov. Essensielle oljer, som er helt rene og som brukes rett, kan haes i mat og vann, i hudpleieprodukter og i rengjøringsmidler. Det betyr at du kan kutte ut giftige produkter fra andre prosenter som tilfører gift som trekkes inn i blodet ditt. doTerra gir deg også mulighet til å velge naturlige løsninger når kroppen din trenger omsorg. doTerra har et mangfold av produkter du kan velge og vrake i.

Tilbudet går ut om...

14
Dager
05
Timer
35
Minutter
02
Sekunder