Det Grønne Pusterommet

Pusterommet på Kyrksæterøra

Hei, mitt navn er Renate Lyse. Jeg er opptatt av å skape et trygt rom hvor du kan trekke pusten helt ned i magen og kjenne at du lander i kroppen din. Det nære, ekte og ærlige er verdier jeg ønsker å møte deg med. Sammen kan vi utforske hvordan du kan få det bedre.


Dette er noe av det jeg tilbyr:

Gestaltterapi

Gestaltterapi fokuserer på øyeblikket og helheten i opplevelsen din. I terapien utforsker vi hvordan du samhandler med omgivelsene og deg selv her og nå. Du får støtte til å bli bevisst tankemønstre, følelser og opplevelser i kroppen. Gestalt betyr å skape forståelse. I terapien bruker vi en kreativ tilnærming, som legger vekt på egenansvar og økt bevissthet.

Naturmedisin med eteriske oljer

Jeg er under utdanning for å bli klinisk aromaterapeut og jeg jobber i dag som sertifisert oljelærer. Eteriske oljer kan brukes som naturmedisin og du er hjertelig velkommen til en konsultasjon der du får hjelp til å finne ut hvordan du kan bruke eteriske oljer på best mulig måte.

 

Enneagram

Enneagrammet er en personlighetsteori som utforsker ni grunnleggende personlighetstyper og hvordan de samhandler med verden. Det ser også på underliggende motivasjoner og utviklingsmuligheter for hver type. Det gir innsikt i adferd, tankemønstre og følelser, og det kan brukes som et verktøy for personlig vekst og mellommenneskelige relasjoner. Jeg utdanner meg til Enneagram teacher og practitioner gjennom The Narrative Enneagram i USA - og jeg tilbyr studentpris på gruppe og konsultasjon. 

 

Meditasjon

Å meditere skaper indre ro og gjør deg stødigere inne i deg selv. På pusterommet kan du bli med i ei meditasjonsgruppe som møtes for å meditere sammen en gang i måneden. Ta med deg din egen matte og et pledd.

 

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon? Legg igjen navn, epost og mobilnr, så tar jeg kontakt med deg.

Her finner du oss

Her finner du oss

Åpningstid etter avtale.
Trenger du å ringe oss?
Ta kontakt på tlf 485 08 046.

Epost: renate@renatelyse.no