BOOK ET GRATIS INTROKURS PÅ NETT ELLER PÅ ORKANGER. BOOK DATO NÅ.

Fall til ro i deg selv helt naturlig

Et undervisningsprogram om å finne veien tilbake til deg selv

Du har en iboende kraft inne i deg, som jobber for at du skal få det bra. Nå kan du få støtte til å hente fram krafta di - og skape deg det livet du er ment å leve helt naturlig. Bli den du var ment å være, ikke den du ble formet av omgivelsene til å bli. 


I Naturlig Restart® programmet bruker vi essensielle oljer, egenkjærlighet og økt bevissthet som tre hovednøkler. Vi starter 1. juni 2018. Du kan booke et gratis introkurs for å finne ut om dette er noe for deg.

BRUK NATUREN SOM MEDISIN

og si hade bra til den berømte veggen

Har du lyst å leve renere og enklere, og gi kroppen din det den trenger for å få det bra? Bytt ut stress og utbrenthet med hvilepuls - og få mer energi. Bli med på hovedkurset som starter i juni 2018, og book time for gratis introkurs for å finne ut om dette er noe for deg.

Skap deg det livet du er ment å leve 

Velkommen til et livslangt kurs i å få det bra med deg selv


Dette kurset er for deg som vil vokse inn i en større utgave av deg selv, ved å vikle deg ut av begrensninger som holder deg tilbake. Dette er et annerledes kurs, der du lærer å våkne opp til din indre stemme. Vi bruker essensielle oljer i dette programmet, og du må kjøpe en oljepakke fra meg for å bli med. Du betaler ingen kurspris!


Du er invitert til et gjennombrudd, der du vil lære hvordan du kan få et nytt blikk på livet ditt ved å bli mer uthvilt, få mer energi og bli glad i deg selv og livet på en ny måte. Løsningene er enkle og virksomme, men kunnskapen er ikke så lett tilgjengelig. Derfor er det helt avgjørende at du kommer deg på kurs. 


Du vil lære:

 • check
  For å få det bedre, må du lære deg å møte mørke tanker med kjærlighet.
 • check
  For å få mer energi, må du lære deg å hvile deg skikkelig.
 • check
  Skal du få til en endring, må du lære deg å gjøre mindre.
 • check
  Skal du ta en stor snuoperasjon, må du lære deg å ta små steg om gangen.
 • check
  Vil du at kroppen din skal yte mer, må du lære deg å gi den naturlig næring.

I kurset bruker jeg verktøy fra gestaltmetoden, spirituell veiledning og uttrekk fra naturens plantemedisiner for å lære deg en ny måte å leve på som varer livet ut. Det handler om å våkne opp til det kraftfulle mennesket du er. Ikke sløs bort mer tid på å holde deg tilbake, men grip muligheten du har. Her og nå.


Hvordan er det med kroppen din? Klarer du å slappe av og har du nok energi? I kurset vil lære å møte deg selv med egenkjærlighet, og du får kunnskap i hvordan komponentene i essensielle oljer kan støtte kroppen din på cellenivå. Er hormonene dine i ubalanse? Går du helt i spinn? Vil du lære mer om det autonome nervesystemet og hvordan du kan aktivere det parasympatiske nervesystemet som får kroppen over i hvile? Har du lyst å bytte ut giftstoffer i huset med rene alternativer? Lyst å lære deg å lage hjemmelagede vaskemidler? Har du behov for detox? Lyst å lage nydelig mat med essensielle oljer? De essensielle oljene er helt geniale - og jobber helhetlig og i dybden med de underliggende årsakene. Du lærer å nullstille deg selv, falle til ro inne i deg selv og bli mer bevisst på hvem du egentlig er. Den autentiske deg. Den du ER. Værefølelsen. Dette programmet er unikt.


Du er en del av naturen, og inne i deg har du en taus stemme som drar deg i en retning som du kjenner deg kallet til å gå i. Kom å gå sammen med oss.


KURSMULIGHETEN
1. juni 2018 starter hovedkurset, som går på nett med mulighet for å møtes fysisk på Orkanger for felles inspirasjon for den som vil. I perioden 1. juni til 20. juni 2018 kjøres det et undervisningsopplegg på nett med fokus på en snuoperasjon der du lærer deg å snu utbrenthet, slitenhet og stress til et liv med egenkjærlighet og livsglede. Etter 20. juni og fram til 20. august vil du jevnlig få påfyll der fokuset er å holde ved like det du har lært. Etter 20. august og fram til den dagen du har det bra, fortsetter vi med å lære i nye dybder om hva som skal til for at du skal få det livet du drømmer om.


I perioden 1. juni til 20. juni er det daglig sending i ukedagene i en egen lukket facebook-gruppe for medlemmer, der du vil få undervisning i en ny måte å leve på. Inkludert i kurset er en oljepakke med essensielle oljer som du kan bruke hjemme. Selve undervisningen betaler du ingenting for, den får du med på kjøpet.

DETTE KURSET ER FOR DEG SOM

- Vil våkne opp til din egen storhet.

- Vil ha en livsstilendring som varer.

- Er klar til å ta action. 

- Vil teste ut om uttrekk fra plantemedisiner kan være noe for deg.

- Vil lære alt du kan om sikkert og trygt bruk av eteriske oljer.

- Vil ha en doTERRA-konto gjennom meg og mitt team med gode rabatter. Er du medlem i et annet team, kan du bli med på dette undervisningsopplegget i stedet.


Dette kurset krever at du oppretter en medlemskonto i doTERRA gjennom meg. Det er helt uten forpliktelser og ingen kjøpepress, bare masse morro. 25% på alle oljer + mulighet for ytterligere 30% tilbake i gratis produktpoeng som du kan handle olje for. Vil du leve rent? doTERRA tilbyr helt rene naturprodukter, som kan brukes på svært mange ulike måter. Nå kan du kaste ut butikkvarer med giftstoffer i, og kjøpe helt rene produkter. Superenkelt! Og billig!


DETTE KURSET ER IKKE FOR DEG SOM

- Vil ha et nært og kjærlig forhold til den berømte veggen.

- Ikke vil ta ansvar for din egen helse.

- Som er alvorlig syk. Målgruppen for dette kurset er deg som har god helse, men som trenger mer støtte og kunnskap for å få det bra.

- Som ikke vil ha medlemskonto i doTERRA. Se her i stedet.


HVA KOSTER KURSET?

For å bli med på denne livslange endringen trenger du en pakke med eteriske oljer som vil støtte deg i prosessen. Det innebærer at du kjøper en pakke med essensielle oljer fra meg til ca 2800 kr. Med på kjøpet får du kunnskapen min og et undervisningsopplegg som kan vare livet ut så lenge du er medlem. Du får også tilgang til ressurser i hele nettverket med onlineportaler, og kan møte mennesker akkurat som deg. Føler du deg ensom og lengter etter en mer meningsfull relasjon med andre? Velkommen inn i gjengen som drives av engasjement og hjertekraft. 


Det finnes to pakker du kan velge mellom, finn ut mer om pakkene her. Etter at du har bestilt oljepakke, setter vi opp en samtale (på kontoret eller på zoom) hvor jeg går igjennom sikkert bruk av oljer slik at du får den aller beste starten.


INTROKURS

Er du usikker, book et introkurs på en time hvor du får mer informasjon om hovedkurset som starter 1. juni.


Er du klar til å melde deg inn, send meg en sms på tlf 48508046 eller send en melding på Messenger. Trykk på knappen under for å åpne Messenger eller bestill oljer her


​​​​DU HAR MELDT DEG PÅ KURS. HVA NÅ?

1. Den viktigste gjennomgangen: Før du har fått oljene dine tar vi en gjennomgang på hva det vil si å ha en medlemskonto i doTERRA. Avtal en gjennomgang med meg, på kontoret mitt på Orkanger eller online. 


2. Facebookgruppe og online-portal: Vi har verdens beste facebook-grupper som er eksklusive for medlemmer. Vi har også en online portal med gode videoer. Du får link til gruppene og portal etter at vi har hatt en gjennomgang. Kurset foregår i en egen facebook-gruppe og på zoom. Alle videoer legges i kursgruppa og du kan se de i opptak.


3. Oljene dine er kommet - hva nå? Når du har fått oljene dine så gir du meg beskjed. Da tar vi en gjennomgang av hvordan du kan bruke dem på en trygg, effektiv og sikker måte.


4. Bli en superbruker: Delta i kursopplegget. For å få fullt utbytte av oljene dine er det et must å skaffe seg bøker. Ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg med å bestille.

OM KURSHOLDEREN

Mitt navn er Renate Lyse, jeg arbeider som gestaltterapeut MNGF i egen privat praksis, er utdannet allmennlærer og tar sertifiseringen som essensiell olje coach i USA. I dette kurset vil du ikke få gestaltterapi, men grunntankene for gestaltmetoden er fundamentet for undervisningen du får. Du kan i tillegg kjøpe individuelle timer med gestaltterapi på zoom eller på kontoret på Orkanger. 


Jeg har selv vært utbrent - og har hatt et tett og nært forhold til VEGGEN. I dag sitter jeg med masse kunnskap og et dybdeblikk i forhold til hva som fungerer. En av mine største utfordringer var en utslitt kropp etter et liv med kronisk stress, kortisolforgiftning og binyretretthet.

RENATE LYSE

I over 20 år har jeg slitt med en kropp som ikke har klart å finne naturlig hvile, og i dag vet jeg at eteriske oljer kunne ha vært en helt fantastisk støtte for meg i den vanskelige tiden. Men jeg ble først kjent med oljene etter at jeg hadde fått det bra. Min motivasjon er å unngå at du skal bruke like lang tid - og dele av min erfaring slik at du får det raskere bedre.


Renate lyse AS - 2008 - www.renatelyse.no - www.restart-akademiet.no