SoulSync

medlemskapet for deg som vil jobbe med enneagrammet

Er du klar til å ta kvantesteg i din egen prosess? Å jobbe med enneagrammet gir deg dyp innsikt i ditt eget operativsystem. Ved å oppdage din indre motivasjon får du dyp innsikt i hvordan du fungerer - og hvorfor. Da forstår du hva det er du styrer på med, du får et helt nytt overblikk og du ser deg selv i et nytt lys.

"Jeg oppdaget enneagrammet for 15 år siden. Om jeg hadde jobbet mer med det da, hadde jeg spart tusenvis på terapi senere. Først nå, 15 år senere, forstår jeg hvor effektivt og dypt enneagrammet jobber.". Kvinne, 52 år.

For en del år tilbake satt jeg fast i en situasjon jeg ikke visste hvordan jeg skulle løse. Jeg hadde drevet på med selvutvikling i årevis, men ingen av mine gamle verktøy virket lengre. Det jeg ikke forsto var at verktøyene mine var effektive for å jobbe med egoet, men ikke for å utvikle kontakten med sjelen. I møte med sjelen trengte jeg noe helt annet, som jeg ikke visste hva var den gangen. Plutselig en dag gikk det opp for meg at i møte med sjelen trenger jeg nye verktøy. Da åpnet det seg opp en helt ny verden der jeg måtte lære meg et nytt språk, se verden fra et nytt perspektiv, være i verden på en mykere måte og lære å bruke helt nye verktøy.

Jeg oppdaget kunsten å leve så sakte at jeg kunne lytte til min egen sjel. Og da skjedde det et lite mirakel; jeg satt ikke lengre fast.

Enneagrammet hjelper deg ut av boksen du har blitt puttet inn i.

I dag er det en stadig voksende jungel av ulike tilbydere av Enneagrammet; noen gode og noen det er greit å styre unna. Jeg har valgt å gå til røtterne og studerer nå for å bli en Narrative Enneagram Certified Teacher and Practitioner gjennom The Narrative Enneagram (TNE) i USA. Denne utdanningen er den eldste og etter min mening den beste og mest prestisjetunge. 

Det spesielle med TNE er den narrative tradisjonen, som løfter opp det enkelte mennesket sin levde historie. Det er gjennom den levde erfaringen at vi kan se hvordan de ulike typene kommer til livet. Som gestaltterapeut ligger den narrative tradisjonen nært opp til det jeg selv har som fundament: fokus på det som skjer i oss her og nå, hvordan vi organiserer oss selv og hvordan vi gir mening til erfaringene våre.

Fra og med juni 2023 og fram til juni 2024 er jeg i et studieforløp, der jeg trener meg på:

 • Type intervju: I løpet av samtalen, stiller jeg deg 30 - 40 spørsmål for å hjelpe deg med å finne den enneagramtypen du leder med.
 • Panel intervju: 2 til 3 personer er i panelet og jeg intervjuer deltakerne om deres liv og hvordan enneagramtypen kommer til uttrykk gjennom levende erfaring. 
 • Klienter i terapi: Gjennom gestallterapi jobber vi med enneagrammet for å oppdage hvordan enneagramtypen bidrar til å organisere deg selv og hvordan du er i verden. 

I den narrative tradisjonen jobber vi i fellesskap og lærer av hverandre. Derfor gir det veldig mening for meg å tilby et medlemskap for deg som har lyst å jobbe med enneagrammet sammen med meg og fellesskapet i lager sammen. Medlemsskapet har studentpris og det er ingen binding.

Hva får du med i medlemsskapet?

 • Bli deltaker i et panel, med 2-3 deltakere, som holdes hver måned.
 • Vær tilskuer og bli med å holde et autentisk og ærlig rom for de som jobber i panelet.
 • Delta på undervisning om ulike aspekter ved enneagrammet hver måned.

Velg betalingsperiode

Uten binding. Avslutt når du vil etter endt periode.

1 mnd

SoulSync

555

PR MND

 • Lær deg enneagrammet.
 • Ubegrenset støtte på epost.

Fornyes hver måned.
Uten binding.

3 mnd

SoulSync

1 665

PR 3 MND

 • Lær deg enneagrammet.
 • Ubegrenset støtte på epost.

Fornyes hver 3. måned.
Uten binding.

6 mnd

SoulSync

3 330

PR 6 MND

 • Lær deg enneagrammet.
 • Ubegrenset støtte på epost.

Fornyes hver 6. måned.
Uten binding.

12 mnd

SoulSync

6 660

PR 12 MND

 • Lær deg enneagrammet.
 • Ubegrenset støtte på epost.

Fornyes hver 12. måned.
Uten binding.